søndag 9. oktober 2011

Den beste tiden

En vakker søndagskveld satt jeg, Gunnar, Ingvild og Benjamin og lo om alt. Vi snakket om en framtid uten tenner. Om å ha en hund hos en narkoman. Om dansk kultur og hva som skjedde under helgen i København.

Vi hadde hangover, og kunne ikke stoppe å le. Det er noe med dem, for det smittet av ingenting. Jeg satt og tenkte: "Må det ta slutt ikveld" Som jeg elsker å si: Man må ta vare på de øyeblikkene man får for de er verdifull. Livet snurrer rundt i en fart uten at vi merker det. Vi kom oss på bussen, etter å ha tatt farvel med våre danske venner og jeg sa: "Hvor ble det av tiden?" Ingen hadde svaret.

Vi skal ihvertfall ta med oss en større bag neste gang og putte inn danskene etter å ha dopa de ned. Da kan vi få litt mer av den syke latteren i Norge selv om vi i kollektivet stadig ler av ingenting.

Det er så typisk at man går amok og kommer på hvorfor man gjør det. København er så genialt. 7 timers busstur for bare 200 kr (Ja, okei den er kanskje billig for en grunn!) men å bare komme seg der på dagen, gjøre det man vil fordi det er så billig. Det er bare så himmelsk. Nå har også mamma funnet ut at vi var på en ny tur til København. Vi kunne ikke akkurat fortelle om hva vi gjorde, for ingenting var normalt! <3

København er elsket, og nå håper vi bare at det ikke blir lenge til neste gang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar