søndag 2. oktober 2011

Danmark!

.. Deilig å være norsk i Danmark. Ingen tvil.

For en stund tilbake satt vi i leiligheten og kjeda oss. Hva kunne vi finne på en dag som dette. Nei, det var ikke mye. En kom med den villeste ideen om å stikke tur til Danmark. Bare for to dager. Plutselig, helt ut av det blå satt vi i bilen og var på vei til den herligste byen av alle, nemlig KØBENHAVN!

Framme sent på natt, trøtte og klare. Utnytter den lille søvnen vi kunne få, og så var vi klare for liv. Melding her og der. Noen dansker kom og hang med. En amok tur pleier å funke og det gjorde den. Tidenes reise med latter dagen lang. Det spilte ingen rolle om en var fyllesyk, trøtt, glad eller sliten. Vi lo hele tiden, og vi nærmet oss en six-pack på oss alle! Dette var en opplevelse jeg sent kommer til å glemme.

Det var moro å komme hjem til kjære Gunnar som fikk være alene i leiligheten i to døgn. Der kom vi med de sykeste historiene, og Gunnar ble grønn av misunnelig. Han hadde vært med om det ikke var for jobben. Jeg forstod hvordan han følte det. En tid tilbake tenkte jeg bare på jobb og glemte mitt eget liv. Nå lar jeg ikke jobben stoppe meg lenger. Selvfølgelig er jobben fantastisk, men har man fri må man utnytte det. And guess what. FRI I HELGA - skal vi ta en tur til køben eller hva??

Man lever bare en gang - så dere vet nok svaret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar